Sunday, December 12, 2010

home , sweet home .

                   

                   Tagasi soomest ja väga - väga väsinud .  
     Reede õhtul ,   kell kuus , läks laev . kella poole üheksaks olime sadamas , hotellini oli sadamast u 10 mintsa , aga meie jõudsime sinna alles kell 10 , kuna me passisime mingis ummikus . Hotellis olime nats üleval ja siis tuttu .    Hommikul ärkasime kell seitse ja siis sööma  ,  aiksiga väljusime hotellist 10 peale kaheksat ja saalini pidi olema 20 mintsa , aga me jõudsime sinna u pool kümme , kuna aigar suutis ära eksida . muidugi pidi minu ja mario sega algama kell üheksa  , aga õnneks lükati seda edasi , esimese võitsime , ning siis olime veerandis ,  aga seal läksime esimese paigutuse vastu ja saime kotti .   Üksik algas alles kell kolm , kuna ma sain loobumisvõidu , läksine linea vastu , jess jälle sain kotti ,  alagrupist teisena edasi ja siis tuuliga kokku , muidugi oli mul mu elu sitim mäng , ning sain väga haledalt .    Paaris , kohe teise paigutusega , ning , teise geimi oleks peaaegu võitnud , aaga ei :( . 
     Vahepeal , läks , aga aigar mariot sadamasse viima , ja muidugi ei lastud mariot üksinda laeva peale , niiet me saime heleniga hallist alles kell 10 tulema , ning muidugi me olime viimased  , kes läksid . Peale seda mäkki ja hotelli , ning tuttu  .   Teised samaaeg  , aga otsisid meid  .
   Pühapäeval me ärkasime kell pool kaheksa , käisime söömas , ning sõitsime halli . Muidugi , tee peal pidas pollar aiksi kinni , ning lasi tal puhuda , kuna ta sõitis , nagu ta oleks täis . Päeva enamvähem passisin hallis maha ,  kell pool 4 läksime me H&M , aga seal ei olnud mittekuimidagi ilusat , niiet , see kord läksin koju tühjade kätega . Pärast seda , läksime laevale , ning EESTISSE (L) !


    ainult piisavas pimeduses , võid sa näha tähti .



             

No comments:

Post a Comment